Service

Wij geven technisch advies en leveren alle toestellen en onderdelen voor het meten, regelen en beveiligen van gasverbrandingsinstallaties.

Aardgas vindt zijn weg naar steeds meer naar gezinnen en bedrijven. Als installateur zorg je er dagelijks voor dat al die gasinstallaties veilig én zuinig presteren. In het gamma van Gascomponenten vind je precies wat je daar voor nodig hebt: veilige, milieuvriendelijke producten, snel leverbaar en met de gegarandeerde kwaliteit van topmerken.

Gamma

Groot gamma topmerken

Bij Gascomponenten geven we je steeds de keuze tussen een groot gamma aan topmerken. Door onze strenge selectie, bieden we je enkel de beste merken aan. Zo bieden we jou elke dag enkel de beste kwaliteitsproducten aan. Benieuwd naar ons gamma? Neem dan snel een kijkje bij onze producten!  

Offerte

Offerte binnen 24 uur en snelle levering

Ben je geïnteresseerd in onze producten en services? Dan maken we binnen de 24 uur een offerte voor je op. Ook op de levering van onze producten hoef je niet lang te wachten. Wij houden ons steeds aan onze afspraken, zodat ook jij steeds op schema blijft bij je klant.

Advice

Uitstekende kwaliteit en technisch advies

Door de strenge controles op onze producten, zijn we er zeker van dat we producten leveren van de beste kwaliteit. Heb je voor, tijdens of na de installatie toch nog vragen? Dan staat ons technisch team steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Engineering

Engineering van uw gasstraten

Onze technische dienst ontwerpt en maakt dan uw gasstraat op maat van jouw behoefte. Zo ben je altijd zeker van de hoogste functionaliteit, kwaliteit en veiligheid.  

Milieu

Milieuvriendelijk en veilig

Veiligheid krijgt de prioriteit in alles wat we doen, dat merk je ook in onze producten. Zo detecteert de MD780 bijvoorbeeld razendsnel gas én CO. Met dit apparaat kan iedereen steeds op beide oren slapen. Verder dragen al onze medewerkers ook het milieu in het hart. Wanneer je kiest voor de energiezuinige producten van Gascomponenten, draag je ook een steentje bij aan een beter milieu.